دستور تهیه شیرینی نخودچی

نوشته شده توسط:شیرین آنلاین | ۰ دیدگاه

دستور تهیه شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی از نرم ترین و خوشمزه ترین شیرینی های موجود در بازار است که تهیه آن برای مصرف خانگی نسبتا ساده و از نظر هزینه به صرفه می باشد.این دستور جمع آوری شده از بهترین قنادان اصفهان و در آنلاین شیرینی برای مشتریان عزیز آورده شده است.

مواد لازم

آرد نخودچی: ۳۵۰گرم (۲لیوان)
آرد سفید: ۱۵۰ گرم(۱ لیوان)
پودر قند : ۳۰۰ گرم(۲ لیوان )
روغن جامد : ۲۵۰گرم
زعفران حل شده: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا دارچین : یک قاشق مربا خوری
خلال پسته یا پودر دارچین: برای تزیین

شیرینی نخودچی

طرز تهیه

مرحله اول

روغن جامد را نرم کنید پودر قند, زعفران, پودرهل یا دارچین را با هم مخلوط و یکدست کنید.

مرحله دوم

پس از یکدست شدن مخلوط آردها را کم کم به آن اضافه کرده تا خمیر یکدست شود, درصورت یکدست نبودن خمیر, آنرا در یخچال گذاشته تا سرد شود

مرحله سوم

سپس باکمی روغن مجدد ورز داده و بعد از نیم ساعت از فر خارج کرده پس از سرد شدن کامل از سینی جدا کرده و در ظرف می بچینید .

دمای پخت: ۱۵۰ درجه سانتی گراد
زمان پخت: ۳۰ دقیقه


منبع :  

https://onlineshirini.ir/%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%ae%d9%88%da%86%db%8c/

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...